Wednesday, January 20, 2016

Dilwale Oh Dilwale..

Demam Dilwale melanda Malaysia, di sana sini sedang asyik bercerita dan melayan lagu hot Dilwale iaitu Janam Janam dari dewasa sampailah budak kecik pandai nyanyi lagu tersebut. Betulke best? Jom kita layan lagu Janam Janam. Jangan Jahanam sudahlah...

Lagu ape ek yg brader ni main..? cam best je.. hehe #dilwalefeverKredit: Safuan KLm

Posted by Siakap Keli on 12hb Januari 2016

#InstaArtis: Amacam Ayda Jebat nyanyi lagu 'Janam Janam'?

Posted by ERA fm on 15hb Januari 2016


۞PROMOSI HEBAT DESIGNER BAG (2 IN 1 SET) - JESSICA MINKOFF۞


Beg Tangan Yang Bergaya Dan Menawan..


MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER

LENGHT : 36CM
WIDTH : 15CM
BOTTOM WIDTH : 16CM
HEIGHT : 24CM

HANDLE HEIGHT : 16CM
STRAP LENGHT : 110CM
OPENING CLOSER : ZIP AND BUTTON
CONTENT : A4 (3 COMPARTMENT)
GRED : AAA WITH JESSICA MINKOFF LOGO FREE 1 SILING BAG WITH LONG STRAP

POSTAGE FEE: 1.2KG (SM RM9, SS RM18.40)

☎ sms/whassap "JESSICA" ke 011-31210159 ☎
☎ sms/whassap "JESSICA" ke 011-31210159 ☎
☎ sms/whassap "JESSICA" ke 011-31210159 ☎

p/s : Jika tiada Reply dari kami bermakna Stok DESIGNER BAG (2 IN 1 SET) - JESSICA MINKOFF sudah habis. Cepat SMS / Whassap sekarang !
Baca Lagi ...

Saturday, January 16, 2016

Kisah Lucu Cara Mengelak Disaman Polis

Disaman polis pasti adalah suatu perkara yang tidak diingini berlaku oleh setiap orang. Tapi bila dah nak kena saman tu tentu pelbagai cara dan helah digunakan untuk melepaskan diri.. Begitu juga halnya dengan cerita dalam video ini. Agaknya orang yang nak kena saman ni Cikgu Fizik, Kih2.. Dia bernasib baik pasal momentum timbangrasa polis trafik tu agak stabil. Kalau tak mungkin momentum pen polis trafik tu diluar kawalan...

Dia bernasib baik pasal momentum timbangrasa polis trafik tu agak stabil. Kalau tak mungkin momentum pen polis trafik tu...

Posted by Himpunan Cerita Lawak on 7hb Julai 2013

THIS IS IT LAH!!!! 󾌴󾌴󾌴󾌴 HAPPY WEEKEND!! PEOPLE!!!!!

Posted by Mohammad Azri Pekandankokoku on 29hb Oktober 2015


۞PROMOSI HEBAT SMARTWATCH۞


Yang Mana Satu Menjadi Pilihan..


Malas nak pegang Hp?
Selalu lupa dan tertinggal handphone?

Kelebihan smart watch :
✔ boleh call dan answer call
✔ boleh read sms, whassap dan sebagainya
✔ camera shutter bila nak snap gmbr dari phone cuma touch skrin jam dan gmbr akan muncul di jam kemudian auto save di phone
✔ support music
✔ calculator
✔ alarm jam
✔ recording
✔ accept BT notification
✔ bluetooth connect to phone
✔ Anti lost function bila phone anda jauh dari anda dlm jarak 10 meter smartwatch akan vibrate dan alarm berbunyi
✔ Sport function seperti kira kalori dlm badan,sleep well dan lain2

Ada 3 warna : hitam,putih dan merah
Bukan RM250, Bukan RM200
Harga Promosi Kali ni RM1XX sahaja!!!
Untuk dptkan harga DISKAUN ini,
komen "SAYA NAK" di bawah dan
☎ sms/whassap "SMART" ke 011-31210159 ☎
☎ sms/whassap "SMART" ke 011-31210159 ☎
☎ sms/whassap "SMART" ke 011-31210159 ☎

p/s : Tawaran akan ditutup pada bila2 masa sahaja!
p/p/s: Jika tiada Reply dari kami bermakna Stok Jam SmartWatch Limited Edition sudah habis. Cepat SMS / Whassap sekarang !
Baca Lagi ...


Blogged.my
Kedai Backlink,Backlink Percuma
Hijri Calendar
Kalendar Besar
My Weather✔