Friday, January 17, 2014

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari 12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)


**untuk memudahkan letak link blog, mohon ikut tutorial yang ni.. bukan ape, nak jimatkan ruang, tak payah tulis link berjela...**


support Sally... jom....

21 comments:

ct aman said...

kunjungan balas...

Arman said...

Terima kasih..

Fizi Zaidi said...

bw dari segmen sally :)
segmen jalan-jalan cari kawan

Arman said...

Done Follow ☑ January 20, 2014 at 11:46 PM.Terima kasih..

unsecretostory said...

Singgah dan follow dari segmen yang sama. Jemput datang ke site kita pulak ehh :)

Syuhada Baharudin said...

salam..
datang singgah dari segmen yang sama.
follow done.

http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Arman said...

Sudah singgah dan follow ☑ Terima kasih..

Arman said...

Dah follow ☑ Syuhada Baharudin.Terima kasih..

Nur Shafiq said...

Saya berkunjung dari segmen yang sama :) Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Arman said...

Nur Shafiq, Kunjungan Balas done ☑ Thanks..

Pwincess Saraa said...

Dari segmen yang sama.

Ade Arif said...

Singgah...dari segmen yang sama
Segmen jalan jalan cari kawan

Budu Bilis said...

Singgah dari segmen yang sama. salam kenal .
http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Arman said...

Pwincess Saraa, Kunjungan Balas done ☑ Thanks..

Arman said...

Ade Arif, Kunjungan Balas done ☑ Thanks..

Arman said...

Budu Bilis, sudah singgah dan follow ☑ Terima kasih..

sha dhira said...

shad datang blogwalking dari segmen sama,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Nurina Izzati said...

salam, jom join sini pulak.

http://www.nurinaizzati.com/2014/01/giveaway-world-hijab-day-by-cahaya.html

Nasz said...

Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

Saya dah follow awak. Kalau sudi, followlah saya.

Jemput ke blog saya ye?

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com

nayfatimah rasyid said...

http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Sally Samsaiman said...

Hai! Sorry lewat sally blogwalking..hihi..
Tuan punya segmen singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe… Jangan lupa jalan-jalan kat blog kawan-kawan lain ye… ^_^
Salam perkenalan daripada Sally Samsaiman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Blogged.my
Kedai Backlink,Backlink Percuma
Hijri Calendar
Kalendar Besar
My Weather✔