Sunday, January 26, 2014

Segmen Ina Sazali Mencari Rakan Bloglist 2014


Segmen mencari rakan Bloglist 2014 telah pun tiba.. Jom sertai segmen ini bagi memeriahkan dan menjalinkan silaturahim antara para Blogger di luar sana.. Tambah kawan dan saling berkenalan akan lebih mengeratkan persahabatan.


Syarat penyertaan mudah saja..:
1. follow blog Ina Sazali
2. letakkn tajuk Segmen Ina Sazali Mencari Rakan Bloglist 2014
3. letakkn banner atas tu dan backlink kan ke blog Ina Sazali.
4. letakkn entry korang di kotak komen blog Ina Sazali.
5. tarikh tamat : 23.1.2014-23.2.2014
6. kesemua blogger yang sudi join akan diletakkan dibloglist Ina Sazali spnjg thn 2014
senarai peserta

✿Selamat bersegmen dan good luck~✿


Dadali- di saat sendiri

Info teknikal- Sekiranya lagu tak keluar, klik kanan pada icon muzik dan pilih play, lagu boleh dengar semula..
Press ctrl + C to Copy html embedded music code and ctrl + V to put on your Blog or Website

6 comments:

ina said...

tq dear sudi join :)

Fhatin Amelia said...

hello :)

Izzah Norlizah said...

follow awk blik eh :)

Khairul Bariah said...

salam, sy follow awk :)

Arman said...

Ok dah follow, thanks..

Nurul Hidayah said...

Salam Arman.. Ziarah dari segmen yang sama. Gud Luck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Blogged.my
Kedai Backlink,Backlink Percuma
Hijri Calendar
Kalendar Besar
My Weather✔