Monday, December 23, 2013

Permainan Wolverine Tokyo Fury

  
Share/Bookmark


Permainan Wolverine Tokyo Fury
Wolverine mengamuk dan berjuang dengan sepenuh keberanian dan kekuatan fizikal yang dimilikinya, menghapuskan semua ninja dan gengster yang wujud dalam dunia gelap (pertubuhan rahsia) di bandar Tokyo.Perjuangan hidupnya kini adalah terletak ditangannya sendiri...  Permainan ini terbahagi kepada 3 mode iaitu anda diberi pilihan bermain dalam Story Mode, Endless Mode dan Survival Mode.
1.Dalam Story Mode anda harus berlawan atau bergelut dengan ninja dan gengster dalam mencari haluan untuk menyelamatkan Mariko yang telah diculik.
2.Dalam Endless Mode anda harus berlari sepantas dan sejauh yang mungkin di atas sepanjang bumbung bangunan bandar Tokyo.Anda tidak boleh berhenti lama, jika tidak permainan 'Game Over'.
3.Dalam Survival Mode pula anda akan diuji sejauh mana anda dapat berlawan dan terus bertahan menentang Ninja yang begitu mencabar keupayaan dan kesabaran anda sebagai seorang Wolverine...


Controls ☑

Pemain yang berjaya mengumpul markah tertinggi dan berada dicarta 5 ke atas mingguan akan memenangi hadiah ☑

Makluman Teknikal:
Setelah anda berjaya muaturun game tersebut dan anda ingin bermain dalam skrin lebih besar sila ★ Klik Sini Untuk Skrin Besar ★ ⇨untuk maksimum skrin menjadi lebih besar tekan Alt dan Enter secara serentak dan buat semula untuk Skrin Normal (skrin asal).. Terima Kasih.

⇨Lagi Permainan?: Koleksi Permainan


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Blogged.my
Kedai Backlink,Backlink Percuma
Hijri Calendar
Kalendar Besar
My Weather✔