Wednesday, July 24, 2013

Segmen | Follow Mengfollow Sampai Pengsan by Cik Hawa

Salam semua.. kali ni penulis (Senik) nak join pulak segmen yang dianjurkan oleh Cik Hawa.Dengar citer Cik Hawa asal Terengganu.Segmen ini telah bermula pada 20 Julai 2013 dan akan berakhir pada 20 Ogos 2013.. Hadiah2 yang ditawarkan juga agak menarik dan tidak rugi untuk menyertai serta mencuba nasib manalah tahu dapat hadiah yang berbaloi...
Nak join Klik Banner di atas


⇨Tag: dhiadirham.blogspot.com


Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri
Klik Sini Untuk Dengar Lagu Hari Raya

⇨Pesanan kepada Senik

14 comments:

Afiqah Junizan said...

Assalamualaikum :D . Saya datang dari segmen yang sama :) Follow sini XD

http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/segmen-follow-mengfollow-sampai-pengsan.html

siti ZAHARA said...

#71
salam ramadhan
singgah follow sini dari

http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/07/segmen-follow-mengfollow-sampai-pengsan.html

jemput ke blog zara ye.. =D

Arman said...

Salam kembali..
Selesai BW & Follow, Thanks siti ZAHARA ◕‿◕

Hawa Syazana SD said...

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan. Saya follow sini sekali. Boleh tengok di followers ya, kalau xde means dah lama follow la tu.. Terima kasih kerana sudi join. Senarai peserta dah keluar so boleh lah blogwalking dan follow mengfollow bloggers2 lain ya..

http://superdreamland.blogspot.com/2013/07/senarai-peserta-segmen-follow.html

Good Luck Dear

Eyma su said...

balas kunjungan..follow #73..^_^

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/07/segmen-follow-mengfollow-sampai-pengsan.html

Arman said...

Waalaikumsalam,selesai BW 2240hrs☑ thanks atas senarai link dan follow sini. (^_^)

Arman said...

Thank you very much.. (^_^)

Sofea Ada Sazlin said...

74# Done follow,follow me back ye.Dari segmen yg sama. :)

http://sasteracinta.blogspot.com/2013/07/segmen-follow-mengfollow-sampai-pengsan.html

Maisarah Razak said...

haii..dari segmen yg sama..da follow da..jom singgah blog saya pulak.. :)

http://myheart92.blogspot.com/2013/07/segmen-follow-mengfollow-sampai-pengsan.html

Arman said...

haii.. kembali.Sudah singgah dan follow blog cik Maisarah Razak.Terima kasih. ◕‿◕

Jie Susanos said...

Salam knal..Dari segmen yang sama..done follow..
http://jiesusanos.blogspot.com/2013/07/assalamualaikum.html

Arman said...

Salam knal kembali.. Demo ore kelate jugok, terima kasihlah singgoh blog ambo ni.. Kawe doh follow balik blog demo.Bereh gu.. ◕‿◕

pha is said...

singgah sini dari segmen yg sama..


http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-mengfollow-sampai-pengsan.html

Nuna Pringia said...

tiba2 terasa rajin pula nak lawat peserta2. hehehe from a same segmen. visit me too. gud luck tau.
http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-mengfollow-sampai-pengsan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Blogged.my
Kedai Backlink,Backlink Percuma
Hijri Calendar
Kalendar Besar
My Weather✔