Monday, December 24, 2012

Aneh! Imej Lelaki Bercahaya Di dalam Masjid Nabawi Dirakam CCTV  Gempar! Imej lelaki yang bercahaya (dalam bulatan) berjaya dirakam CCTV Saluran Sunna Al Nabawi ketika khutbah jumaat di Masjid Nabawi pada hari Jumaat 7 Disember 2012.

Sesuatu yang aneh telah berlaku, ia mungkin apa sahaja seperti bayang akibat pancaran cahaya matahari, jin islam, malaikat atau manusia biasa.. apapun ianya tetap ganjil dan merupakan sesuatu yang menarik perhatian.

Pelbagai spekulasi dan tanggapan telah dilontarkan oleh setiap orang tentang 'Lelaki Bercahaya' ini sejak video mengenainya tersebar di internet.Namun apa yang pasti, video rakaman cctv ini bukan palsu atau hasil edit ianya adalah benar2 berlaku..

Topik mengenai video ini masih hangat diperkatakan dan diperdebatkan oleh orang ramai dalam rangkaian sosial seperti Facebook, Twitter dan lain-lain.Haramain.info sebagai sebuah Haramain Blog yang terbesar dan utama turut memberi penjelasannya yang tersendiri..

Menurut pihak Haramain ianya adalah berpunca dari pancaran cahaya matahari... Walauapapun tafsiran dan jawapan yang diberikan, terpulanglah pada fikiran dan pengetahuan masing-masing.Sesungguhnya hanya Allahlah sahaja yang lebih mengetahui.Wallahu A'lam..


⇨Sumber: Sun Light Making Things Strange in Masjid Al Nabawi
Sun Beam| To Clarify Strange Thing in Masjid Nabawi


P/s:- Sekiranya anda ingin komen secara persendirian atau Private Message (PM) anda boleh terus tulis kat borang di bawah ini.. Mesej akan terus dihantar ke Email penulis...
foxyform.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Blogged.my
Kedai Backlink,Backlink Percuma
Hijri Calendar
Kalendar Besar
My Weather✔