Saturday, September 29, 2012

Segmen : Cik Misya Nak Follow!

Dalam kesibukan menjalani aktiviti rutin harian antara Kerja dan Blogger, tumpuan kepada hobi sambilan iaitu menjadi Penulis Blog dan melibatkan diri dalam Dunia Blogger tetap menjadi keutamaan.. fokus dan dedikasi tetap cuba diberi walaupun kadang2 missed.. but Don't Worry, be Happy sebab Blogger is a part of My Life.. I Love and Enjoy it.. Tambahan pula, ramai kenalan rakan Blog boleh ditemui bagi menghubungkan silaturahim dan berkongsi idea/maklumat berguna sesama kita dan sudah tentunya memeriahkan lagi dunia Blog, taklah penat menulis dan bercakap sorang2x... kih2x.
Oklah, rasanya dah cukup panjang Senikk merepek-raban tadi.. Straight to the point, pada September 27, 2012 1:22 PM Cik Misya telah menjemput Senikk menyertai segmennya.Thanks.. Rasanya rugi kalo saya tak join segmen ini kerana ia adalah tawaran yang sangat menarik..

So, rakan-rakan Blogger di luar sana apa tunggu lagi? Jom Kita Terjah!!



\, \, /, /,
\\ - - //
(--O-O--)
==OOO(_)=oOO0==
♛Jom ramai2x join segmen Cik Misya!♛
click banner Cik Misya di atas sekiranya berminat!
===ƸӜƷ===


╔══════════════════════╗
║╔════════════════════╗╚╗
║║██░░░░░░░░░░░░░░░░░░╚╗╚╗ Join 'NOW' if you hate this!
║║██░░░░░Follower Low░░░░░░║║║
║║██░░░░░░░░░░░░░░░░░░╔╝╔╝
║╚════════════════════╝╔╝
╚══════════════════════╝


Follower Senikk
60
Blogger Kelantan

ƸӜƷ "You Follow Me.. I Follow You..." ^_^ ƸӜƷ



Tarikh Tamat Penyertaan
15 October 2012 ~ jam 12.00 tengah malam





★Tinggalkan jejak anda di sini!★

Jangan lupa tinggalkan jejak korang kat sini.. Senang aku nak jejak balik dan blogwalking disamping dapat menghubungkan silaturahim dan ukhwah antara Bloggers tak kira samaada di Malaysia atau di mana sahaja.. Jangan Makhluk Asing sudah... kih2x.







8 comments:

Aimi Syahirah said...

Salam dear.. Tq join segmen saya.:) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-cik-misya-nak.html Details sungguh penjelasan anda. =)

Arman said...

Sama2x.. Haha biasa saje.. but thanks atas keprihatinan dan kesudian meluangkan masa di ruangan komen ini... ◕‿◕

miela lula said...

done follow. follow me back. :)
http://onlybudakpurpleshj.blogspot.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

iehahfarihah said...

done follow here dari segment cik misha.

http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

bermula disini said...

Done Follow !!!
jom join segmen nie...TQ

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

cik azLyzah⊙.☉ said...

Follow..Follow..Follow!! :DD
Follow Back yewwwww..

http://azlyiejah.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

Kathy Rbain said...

follow u...
http://resipidarihati.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

ayut said...

follow sini pulak...dr segmen sama..slmt berkenalan dan bersegmen! ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Blogged.my
Kedai Backlink,Backlink Percuma
Hijri Calendar
Kalendar Besar
My Weather✔