Wednesday, March 28, 2012

Kamen Rider Blog

Bila tengok jer karekter ini pasti korang teringat kembali kisah dulu- dulu menonton siri Masked Rider Black rx time tu. Masked Rider Black antara siri yang popular menjadi kegemaran kanak-kanak 20 tahun dulu di Malaysia. Sekarang siri dah masuk yang keberapa ntah. Masked Rider banyak memberi pengaruh dan inspirasi kepada aku untuk berkarya yang menjadikannya rujukan kerana karekter yang tersendiri. Mana boleh lupa dengan rider kick yang mampu memusnahkan lawan..kih2x. Untuk korang yang berminat mengimbau kenangan dulu atau mengetahui lebih lanjut boleh layari blog Masked Rider..








Sebagai Tanda Sokongan anda kepada blog ini 'Please Click' mana-mana iklan yang ditaja oleh Nuffnang.Terima kasih di atas keikhlasan anda..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Blogged.my
Kedai Backlink,Backlink Percuma
Hijri Calendar
Kalendar Besar
My Weather✔