Thursday, March 29, 2012

Cara Mengenal Bulu Khinzir Yang Di Jadikan Berus

Klik gambar ini untuk lihat komen mengenainya..




Sebagai Tanda Sokongan anda kepada blog ini 'Please Click' mana-mana iklan yang ditaja oleh Nuffnang.Terima kasih di atas keikhlasan anda..

Baca Lagi ...

Wednesday, March 28, 2012

Generasi Baru..

Kanak-kanak masakini lebih bijak dan nakal hasil dari pengaruh persekitaran dan perubahan zaman, oleh itu didik dan bimbinglah mereka ke arah kebaikan sesuai dengan zamannya dan bukan berpandukan zaman kita kerana zaman mereka adalah jauh berbeza..




Sebagai Tanda Sokongan anda kepada blog ini 'Please Click' mana-mana iklan yang ditaja oleh Nuffnang.Terima kasih di atas keikhlasan anda..

Baca Lagi ...

Kamen Rider Blog

Bila tengok jer karekter ini pasti korang teringat kembali kisah dulu- dulu menonton siri Masked Rider Black rx time tu. Masked Rider Black antara siri yang popular menjadi kegemaran kanak-kanak 20 tahun dulu di Malaysia. Sekarang siri dah masuk yang keberapa ntah. Masked Rider banyak memberi pengaruh dan inspirasi kepada aku untuk berkarya yang menjadikannya rujukan kerana karekter yang tersendiri. Mana boleh lupa dengan rider kick yang mampu memusnahkan lawan..kih2x. Untuk korang yang berminat mengimbau kenangan dulu atau mengetahui lebih lanjut boleh layari blog Masked Rider..








Sebagai Tanda Sokongan anda kepada blog ini 'Please Click' mana-mana iklan yang ditaja oleh Nuffnang.Terima kasih di atas keikhlasan anda..

Baca Lagi ...

Tuesday, March 27, 2012

Restoran air terjun di Villa Escudero, Filipina

Memang betul-betul lapar kalau lepas mandi manda di air terjun ye tak? nak pulak dalam kesejukan dan angin yang memukul muka.. perghh..jadi dengan berkonsepkan restoran di air terjun.. mungkin selera bertambah tambah dengan kaki yang basah kena air sejuk dari air terjun buatan..













Sebagai Tanda Sokongan anda kepada blog ini 'Please Click' mana-mana iklan yang ditaja oleh Nuffnang.Terima kasih di atas keikhlasan anda..

Baca Lagi ...

Super Lembu

Klik gambar ini untuk lihat komen mengenainya..





Sebagai Tanda Sokongan anda kepada blog ini 'Please Click' mana-mana iklan yang ditaja oleh Nuffnang.Terima kasih di atas keikhlasan anda..

Baca Lagi ...

Monday, March 26, 2012

Blogger cantik perempuan dari Malaysia




Fatin LianaIndustri blogging tanahair dah tak macam dulu lagi macam pada tahun 2005. Sekarang dunia blogging dah semakin warna-warni dengan kehadiran blogger dari Malaysia dalam berjumlah 2 juta keseluruhan. Tak dinafikan juga ada beberapa blogger yang mengaut keuntungan beribu-ribu RM sebulan hanya dengan berblog. So, admin nak perkenalan beberapa blogger wanita tanahair yang meningkat nama di persada tanah air. Rasanya blogger mana tak kenal dorang nih. Tak macam admin, takde orang kenal admin. :( hihi.

                                                      1. Fatin Liana


2. Hanis Zulikha


3. Lyssa Faizureen


4. Yuyu Zulaikha


5. Justin Bieber XD



P/S: ignore yang no 5 tuh. haha! nak cari blog dorang... sila optimumkan penggunaan google search pada pelayar anda.

Sumber: NotaInfo.com



Sebagai Tanda Sokongan anda kepada blog ini 'Please Click' mana-mana iklan yang ditaja oleh Nuffnang.Terima kasih di atas keikhlasan anda..

Baca Lagi ...


Blogged.my
Kedai Backlink,Backlink Percuma
Hijri Calendar
Kalendar Besar
My Weather✔